Sunrise

Isya'.

He was playing PES- the football game tu, y'know? I tried main, tapi mana satu yang aku control pun aku tak tau lah. I really suck la in these game things.

Tapi I love mengacau dia main game. Time tu lah aku nak menyendeng, nak mengada, nak cuit telinga kanan dia, nak main tutup2 mata dia then buat peace depan mata and asked "NI NOMBOR BERAPA?????!"
Lepastu he will make angry faces. ahahah

Then I'll say "Tak sayang saya!! Balik kerja hadap game! Bukan nak hadap saya dulu!"

He'll get really really annoying with me sampai berhenti main game. Mission accomplished. Heheh.


Cara dia membalas dendam? Dendam tau.

Aku ambil wudhu nak solat Isya', dia akan follow masuk bilik solat.

And said, "Min saya sayang awak lah. Meh nak peluk sikit........" Lepastu datang dekat-dekat.


And i'll scream my lungs out. Nak ambik wudhu sampai 2, 3 kali sebab husband yg gila mengada nak pegang time ada wudhu, tak koserr aku. Time aku duduk takde keje, tanak pulak kan. Sibuk main game.




Love you to the moon and back.
:)