of meat we eat

"Saya nak makan nasik dengan telur lagi la kejap lagi. Sedap jugak macam tu." he says after eating a whole daging burger bersalut telur.

An hour later:

"Saya tak lapar dah la. Rupa-rupanya daging ni kan, lepas kita makan, kita tak rasa kenyang lagi. Tapi lama-lama..."

"Rasa kenyang?"

"Aah rasa kenyang."..." Awak tau tak kan daging tu bila kita makan kan dia nipis je kan, lepastu bila makan dia masuk dalam perut lepastu mengembang... Dia ttepekk kat kulit perut. Tu yang kenyang. Lepastu dia gulung gulung gulung, jadi la taik..."

"Ieeeeee cakap apa ni.. Kotoq laaaaaaaaa"

"Eleh awak takde taik? Awak tau tak kalau awak takde taik awak bukan manusia tau."

ok i need to stop writing. Dia dah melalut cerita pasal omg you know what i mean. jangan baca kalau tengah makan. HAHAHA dah terlambat. euww.