buang tebiat

Dulu aku dengan bestfren aku si rathiqah sewel selalu mekap2 dalam bilik. Muka aku akan jadi  bahan uji kaji beliau. Tapi aku pasrah je la kan. Sebab nak jaga hati, so aku keluar jugak la dengan muka berwarna warni. HAHAHAH ok cukup.

Malam tadi aku rasa aishhhh dah lama benar aku tak bermekap betul2. ada eyeshadow semua kan. So aku geledah balik semua beg mekap, ada la eyeshadow yg tak semenggah tu. Berbekalkan ebberapa barang ni, aku menconteng muka sendiri. Tapi takdela conteng mana pun.... Sama je aku tengok.

Dah tu aku ajak kucing aku ambik gamba sekali lepas bosan ambik gamba sorang2.. Kucing aku TAKNAK! wadde la kau kucing. ambik gamba je pun. Jual mahal pulak. tak bagi makan baru tau. huh.

Lepastu aku panggil Ed dari dalam bilik kuat2. Dengan cemas dia masuk bilik. Hahaha gotcha. Aku suruh dia pakai baju, sebab dia pakai jeans je before tu. Baru balik dari kedai burger. hehe. Lepastu ak pakaikan minyak baby johnson kat rambut dia yang kering kontang tu. Pakaikan bedak baby johnson kat muka dia lepastu pakaikan lipstick pink aku kat mulut dia. hahaha redho je la kan.

Tak habis2 tanya aku, "awak sihat tak ni min? Hishh awak ok tak ni?" hahah. comel betul.
"Sape suruh kawen dengan saya, ha terima la padahnya." hahah kateku dengan comel jugak. nak jugak kan.

Lepastu ambik gamba punya sesi. "SINI SINI! SINI LIGHTING LAWA!" haha ayat dengan rat dulu. mesti nak lighting cantek kalau tak "alaaaaaaaaaa lain lain." huuuuuuuuu


Some of em :),








Dan sekarang aku tengah konfius nak letak gamba mana jadi profile picture sebab aku rasa banyak yang AKU comel HAHAHAHAH BLERGH LAH KAU. kbai.