It's passing by

Oh goodness. Already December without me realizing it. Padahal hari-hari duk counting days with Ed for his Final Project Preview. And because of that, my schedule pun affected sekali zzzzz. Omg kesian to my partners kena back me up when I can't make it there. Sorry pretty ladies.Promise I will make up another time.

So, I guess, Hello December! And yeah, you're leaving so soon, 2012. Another year is gone like, woooshh. Cepat kan? Sedih sebab getting older everyday. Tsk.

This month on the 17th is my birthday tau! Tetibe kan. I baru nak masuk 23 uols hahaha. Well I wish for unlimited cash for presents. Boleh?

Bulan December ni jugak got 3 wedding invitations in 3 different locations. One dah selamat pergi hari tu, 1hb december kat Perak, Rat's sister punya wedding. Besar gila babeng okay. Meriah sangat, syok tau. Siap karok bagai. Hahah. Tengok video dalam kereta on the way back to Penang, all I said was "Mulut saya tak bukak luas-luas kan time nyanyi?"
Ed snapped, "Tu lah yang orang duk tegur selalu time berlakon. Ha baru tau."
K... Mana la saya tau. Saya nyanyi tengok screen. Berlakon tengok mana pun tak tau. Ahahah.



So rasanya takde nak update pape kot. Dah sekarang ni takde benda pulak nak diceritakan. Everything dah simplified, dan diceritakan dalam 140words dalam twitter dan using pictures in Instagram. Sigh sangat kan. Blogger macam dah terbengkalai. Padahal this was the place untuk mencurah perasaan (konon) dulu.

Takde masa jugak kot nak membebel panjang. Ini pun sempat tulis sebab I was waiting for Mak Yong class to start yang turned out silap venue rupanya. Argh mengundang marah betul. Prof please inform me earlier can ah? Dah habis baru nak bagitau. Grr. While Ed ada seminar today, so nobody can kacau me. Muahaha

So that's it. I nak balik and take a good long rest. Bangun pagi tau today sebab kelas pukul 8. Bagus tak? I know. Bye. X