kekasih halal

credit: Rathiqah ke Akid entah?

Salam people. Actually aku pun tak tau nak cerita apa. Hahah. Lagipun semua gambar ada kat my bestfriend- Rathiqah.

Yang boleh aku bagitau. Yes, I'm married now. 9 September haritu. Hahaha macam tak percaya boleh cakap macam tu. Married to a VERY VERY wonderful man I met kat Penang yang turns out, sekampung je rupanyaaa. Nanti lah I cerita how i met him ya, youols. Cewah macam kan ada orang nak baca je cerita kau. Ahaha.

Truth is jugak, too much drama in my life. Sebab tu this wedding kitorang tak kecoh kan sangat. Cuma a few friends dan saudara mara saja. Oh, to make things clear, maybe you all familiar dengan istilah nikah gantung or nikah khitbah. So itu lah yang we are doing. Seronok sebab rasa macam ringan sangat dapat terlepas dari keadaan yang susah nak dielakkan..

Harus buat banyak entry lah actually. On how we met, how the weds, how we both manage hidup berdikari berdua dalam keadaan masing2 sedang belajar lagi. So yeah. Nanti i cerita if ada masa. hehe.

For now, I've been busy uruskan hal nak masuk study balik. Postpone cerita ye. 

Lots of love,
Aimy Yasmin.

Comments

.cik aida. said…
congretz dear..
ada tgk gmbr aimy kat fb.hehe
cantik~
si cokelattte said…
love...love...love... im still suprise yasminx!!