DOUBT? boutique

Hello peeps.

Masuk tahun ni dah almost 5 years aku kat Penang, and aku pun macam dah jadi anak jati Penang walaupun belum reti cakap Penang betulbetul.

Yang best pasal Penang, adalah makanannya yang super duper awesome. Banyak sangat tempat makan yang cool dan best kat sini.

But today bukan nak cerita pasal makanan. Tapi nak cerita pasal baju bajan. Aku adalah gila baju dan jaket dan sweater dan jeans. Like, kalau boleh nak beli semua sekali tapi takde duit tsk.

So waktu tengah berchenta kononnya dengan encik suami ni, beliau telah membawa aku ke satu butik bundle (butik bundle?) whatever that we called as "DOUBT?"

Mulamula aku tak perasan pun wujudnya pakaian perempuan sebab leka pilihkan baju untuk dia. Second time baru aku menjelajah bundle tu, baru la aku teruja gila babeng. LAWA DOH. Style ok. Dan of course, branded tapi murah.

Located at Bukit Jambul, in front of the kompleks tu. Area karaoke keluarga tu kan. Kat tingkat atas. Dongak2 sikit akan nampak lah dia punya signboard. Kata Cik Astarawistana Momoi, bundle ni ada jugak dekat Prai and Sungai Petani. So apa lagi... .Go cekidaut! Tempat dia kalau perempuan sorang2 masuk maybe macam awkward sikit kot. Sebab tu first time masuk aku berkepit je dengan Ed. Tapi dah second time, dah rasa tempat tu aku punya. hahaha.

Aku cuba google gambar, tapi takde. So entry takde gamba ah ni. Tapi serious awesome dan cool. Shirts ada, jaket jeans banyakkk, jeans berlambak, kemeja, bags alah semua lahhhhhhh. Tadi dah sebat a shirt and jaket adidas. Malam ni nak pergi beli kemeja untuk suami saya. Comel gila okay dia pakai kemeja tadi, tapi takbawak extra money. Heww.

Till then people. Lots of love from me. Awh. XX

Comments

Secret Garden said…
This comment has been removed by the author.