Teacher

Already started teaching yesterday and it was - wait for it - AWESOME. :D

Awesome sangat sebab alah seronoknya duduk dengan kanak-kanak riang ni. Tapi dah advance dari zaman aku dulu. Dannnn, time aku dulu cikgu ganti ke cikgu hape ke yang masuk, semua diam je. Sekaranggg -__-
Hyper active semua. Nakal tapi actually sangatlah manja anyonyonyo.

Later nak kena masuk kelas 2B4. First time akan masuk kelas ni. Nervous nervous. Actually dah ada entry pasal ni, just terlupa nak transfer gambar. So.... wait for the next entry yaw.

Adeu. :) X

Comments

Secret Garden said…
sekarang cikgu Yasmin dah tak gugup an? Sekolah SMK3 semuanya meriah! hehe..
idea semulajadi said…
jadi cikgu ganti ke trus?
hari tu kite jadi cikgu ganti~
oh how i miss my kids~