of nothing

Semenjak jadi cikgu ni, dah rasa bertanggungjawab sikit and dah rasa bertambah ready untuk menjadi suri. Ececeh. Bertanggungjawab lah sangat kan, padahal sejak balik Penang haritu mana ada tergerak hati nak mengemas bilik lagi. Sumpah dah macam kapal pecah. Takde masaa lahhh. Balik je terus start jadi cikgu kott.

Besok ada olahraga ke apa tah kat sekolah. Duh. Berpanas hujan berembun lah esok. Aku kena jaga 100m punya track. Ohh my game zaman sekolah dulu tuu. Nice one.

Walaupun penat tapi serious seronok. Penat ohh. Betul penat. Pagi mengajar, petang balik carik ikan etc untuk masak. Sampai rumah, mandi solat semua, terus turun dapur untuk masak. Petang ni curik masa sikit sebab nak masak singgang ikan je.. Malam actually have to revise apa nak mengajar esok, tapi selalunya tak revise pun. Ahaha. Malam kemas dapur dan kemas apa yang perlu dikemas. Tapi tu lahh. Bilik ni tak terasa nak kemas pulak.

My goodness, mengantuknya. Dah lepas Asar ni, tak elok tidur. Tapi mata berat gilaaaaa. Masak pun belum lagi ni. Tido kejap aci tak?

Comments

Hanani Hardy said…
kak min rumah sukan apew:?
nuraimyasmin said…
entahh. tak tau rumah apa.. haha. k.min sokong yang menang nanti. :P
Secret Garden said…
:) sokong yg menang je? hehe!