tidur

Semalam I slept around 2 o'clock after having a deep conversation with my beloved bestfriend. Satu uni je pun, tapi beriya bukak chat facebook semata mata nak bercerita. Then lepas 2 jam tidur, I woke up at 3 something, teringat belum Isya lagi, so I performed the solah in the middle of the night. Kan solat Isya tu seeloknya ditunaikan ketika dua pertiga malam kan. Dan dan.

Lepastu sambung tidur balik dalam sejam lebih aje. Tersedar exactly masa bilal tengah azan Subuh. Tunaikan Subuh pulak lepastu tak tidur sampailah dekat pukul 8 macamtu. TERtidur sebab Milo digenggaman nyenyak tidur.

Lepastu tersedar terus bersiap ke lab. Sampai sana dalam pukul 10, buat MRS agar and everything, took almost 5 hours kot. Then pergi makan, and I went back tulis thesis sikit. Cuba buat at least satu muka surat sehari, insyaAllah lah kan dapat disiapkan. Then tertidur sekejap selama satu jam sebab terlalu penat. Cukup seam terus terbangun. Memang ajaib sungguh aku sekarang. Senang tidur senang bangun. Alhamdulillah... Tak membazir sangat masa aku.

Kemudian, sambung online dan sewaktu dengannya. Dah babai kat thesis semua. Baju dinner pun belum potong lagi ni. Sabtu dah dinner. Hahah belasahhh.

Pukul 10.15, hantar student pergi airport dan mendapat rezeki RM18. Hiks. Lalu terus memecut to my new workplace. Had an overwhelming welcome from the staffs and friends. Haruslah overwhelming, dah classmates pun ramai kerja tempat sama, sape berani nak buli? wahaha. Managers superb and friends sangatlah helpful. Have this kind of feeling yang maybe I'll stay longer in here.

Oh terlari topik pulak. So, today just training empat jam dan diberi makan free which is, aku tak dapat habiskan sebab penat dan perut dipenuhi Coke dah. Pukul 3.45 pagi, I went back ti my hostel and here I am, writing this entry. Padahal dari semalam tak cukup tidur. Pagi nanti nak masuk lab lagi. Wallahhh. I'm so productive lol.


Okay then people. Have a good night. XX

Comments