The naked truth

Seriously aku tak tau apa aku rasa sekarang. I read that messages over and over again, and each time I did, feels like something's throbbing my chest. Berkecai berderai. Well karma's a bitch. Tapi it's no karma. It's fated. Destined. Maybe, just maybe, jodoh sampai sini. Penat aku pertahankan jugak since two months ago, tapi dah tak berjaya, dah tak mampu, dah tak larat. Kalau aku nak orang lain, dah lama aku pergi kat orang tu. But I didn't. It's very complicated. VERY.

Aku rasa aku bukan jenis senang jatuh hati. Sebab, walaupun dah cuba banyak kali, I can't love that guy, macam I loved this guy. Tapi boleh jadi sesuatu tu tak baik untuk kita walaupun kita terlalu sayangkan dia dan sebaliknya. The solution is, berserah. Easier said than done.

Tadi aku rasa nak rebah. You know, the feeling bila you feel like you want to fall out of love, or fall in love, ah macam tu lah. Cuma aku tak tau which one.

My gosh. If diberikan peluang, I want to start it all over again. Yes, aku nak masuk KMKN. Tapi aku tak mau jumpa dia. Aku nak kawan2 sekelas aku, tapi aku tak nak dengar nama dia. Kalaupun dia ada, cukuplah aku kenal dia dengan nama dia yang klasik tu. Itu saja. Cukup. Tak perlu aku tau pasal gadis itu atau menangis sebab gadis ini, atau cemburu sebab yang itu, atau sakit hati sebab yang ini. You don't know how much you've hurt me since day one.


"Mungkin aku bukanlah pilihanmu, tak seperti yang kau mau."

♥ ♥ ♥....=)

Comments

si cokelattte said…
im here 4 u... u noe it.. mmuuaah..!
nuraimyasmin said…
adah, I know! *hugs. :')