LIsten to my own heartbeat

Actually tajuk asal adelah 'of life', tapi tetiba tengah dengar lagu MLTR, terus tukar title. Motif sangat. Well current life sangat hectic. Melebihi paras normal, well sepatutnya lah. Tapi aku kan jenis hero dop gaduh, so lepas balik kerja dalam pukul 6 atau 7 pagi macamtu, jumpa katil terus goodbye world. Kalau orang tengok pun memang macam mati. Orang baca Yassin kat sebelah pun takkan sedar kot. Bagusnya kalau aku boleh stay up macam tu untuk study dan buat thesis dan mini thesis. Astaga kembali tension bila fikir pasal tu semua.

So sekarang asyik melantak McDonald's je. Haa. Orang kaya tau. Kaya ke kayu? Dua dua.

Status sekarang adalah "it's very complicated." actually I'm dating someone. Hee malu. I'm mentally  dating Ian Somerhalder aka Damon Salvatore. (Betul ke eja nama dia?) Dating tapi tak tau nama. He's a vampire by the way. SO YEAH.

Hurm sekarang aku kat luar library actually. Tadi lepas practice teater dua kali, kedua-dua jejaka satu group dah tersemput semput sebab banyak sangat bersilat. Silat sangat lah korang kannn. Nak tergelak aku tengok. So takpelah. Sambung esok malam pulak. So, esok malam, RATHIQAH, aku tak keje malam lagi.. Nak call Will.I.am untuk tukar schedule. Nak masuk tengahari sebab rugi kot kalau tak buat pape. Esok lepas practice, bolehla aku singgah library ni lagi. Dah biasa sangat stay awake sampai Syuru' camtu, so maybe tade hal lah setakat nak stay sini sampai 2, 3pagi. Tak boleh buat kerja kat bilik sebab memang konfem konfem akan tido zzzz.

Hmm. Okay lah. Babai peeps. Nak buat thesis. Bismillahhhh. :))

Comments