life life

Let's run away from my hectic life sekejap.

I'm in the School of Arts sekarang. Tadi I came pukul 9 malam, waited for my group-mates untuk practice teater. Ada lah beberapa orang tengah bertukang kat sini. Maybe budak Seni Halus. So my friends invited me to join them untuk tengok video graphic ape tah. Suara MC sumpah sedap gila kott. Videos diorang, boleh laaa. Aku tak minat cerita2 merepek yang ditayangkan. Teater je aku minat. So tak berapa fokus sangat.

Then duduk bersila kat Katasila ni, ada a group of students datang dengan gitar 3 bijik. Style. Berlatih kot. Lagu Sweet Child o' Mine. Sangat seronok tengok keadaan school sini, very loose and fun. Very different dari environment kat school2 sains.

They're cool. Sekarang pun si Joey tengah berlatih bersilat sensorang. Kau nak cakao sorang-sorang kuat kuat pun takde orang kisah. I should be here from the start.


Aihh. I WISH~ 

Comments