He ate my heart

Hello world. Baru sekejap tadi aku tulis entry baru, ni nak tulis lagi sebab bosan. Thesis tak jugak dibuat kan. Tuhlahhh. Aku tak boleh menulis dalam bilik ni... Takde semangat langsung hokeyyy.

Tadi balik terus mandi dengan niat nak buat thesis kat study room. Tapi takde orang dan aku pulak spesis penakut, jadi.. memang tak lah aku nak masuk study room sensorang pukul 2, 3 pagi macam ni. Last-last aku bersila atas katil, bukak video yang kitorang practice depan Dr M haritu. Cuba nilai sendiri which part yang patut dibaiki, which scene yang aku nampak kaku, what should I actually do when they started to fight. Harus practice lagi untuk nampak lagi kemas.

That's why lah, esok malam practice lagi sekali. Tadi aku tak berapa puas hati sebab belakon dua kali je. Kata nak berlatih kaw kaw kann.. Tapi diorang bagi aku balik. Tsk. They said aku takpelahhh. Tak payah bersilat bagai. Hahah. Sape suruh korang silat silat. Makan lagi bagus.

So disebabkan malam esok nak berlatih lagi, aku terpaksa tukar shift esok. Kerja McD pukul 12 tengahari sampai 7 malam. Malas nak kerja siang actually, nak solat agak susah. Tempat solat pun aku tak tau kat mana. Dengar diorang cakap dekat tangga. Penat aku carik, tak jugak jumpa. Sigh. Esok carik lagi sekali.

Well sekarang dah pukul 3.28.. Nak tengok another video, then off to sleep pulak. Mata dah berat sikit. Sikit je la.

Good night! :) X

Comments