psych

Good evening peeps.

Tadi pagi aku bangun dalam pukul 5 lebih. Lepastu aku online sampailah pukul 8 lebih. Mata sakit sebab online lama sangat so I thought I wanted to take a nap. Tapi terlajak ke pukul 10.44... Bangun lagi. Pergi toilet dan sambung online -__-

Menyedari keadaan hidup yang sangat super lazy harini, so aku decide nak ke Borders dalam pukul 12 macamtu untuk siapkan thesis. Ceh siapkan tau. Berangan.

Tapi ohhh sangatlah berat nak meninggalkan katil dan bilik yang gelap dan sejuk ini. Roomate pulak takde. Bermaharajalela lah aku sensorang. I love being alone macamni kekadang. Tak payah nak bercakap to fill the awkward silence.

So now dah dekat pukul tiga. Should get moving. Warghhh malasnyaaa nak keluar. zzz

Comments