Oxygen

Wtf tetiba bukak blogger terus dashboard jadi lain? New post pun tetiba macam Microsoft Word? Apakahh?
So not nice lahh. Memeningkan kepala otak aku ade la.

Anyway, I should stop tido balik after terbangun. Sekarang aku set jam pukul 8 a.m. And I woke up at 8. For now lah. Esok lusa set lah jam pukul 6 pulak. Tapi when I thought I nak tido balik sekeeejapppp jeeeeee. Sedar sedar dah pukul 11.44. Dafuq? Baru tido 5 minit kot. Huargh!

So my new resolution is, no more going back to sleep bila dah bangun. Bangun je terus mandi. Understood? Good.

One more, I bought Solo headphone yang Dr. Dre punya beats tu kan. Tapi yang tipu punya la. Ade duit nanti nak beli ori punya. Bila tu? Entah.


So I love listening to songs pakai volume paling tinggi sampai satu hape yang terjadi kat depan pun aku boleh ignore je. So as usual, masa study sekejap for test kat Borders haritu, I put on my headphone. And I click on Latin song from Street Dance, highest volume. You know, lagu yang diorang perform masa last sekali tu kan? Style. Dengar sekejap, then ada la pakcik dua tiga orang usha aku semacam. Aku usha balik. Pastu macam ada tak kena je, aku bukak headphone. Ahahahah clear, orang sebelah sebelah pun dapat dengar jugak. Ceyt. Takde privasi okay. Nasib baik bawak earphone Sony yang awesome gila. Dah dua tahun pakai, still elok lagi. Berpuluh kali terhempas, still okay. I love you Sony earphones.=B


Enough ranting. Penat semacam ni. Maybe simptom nak demam. Goodbye.

And sugar gliders. XX

Comments