of... nothing...

Oh hai. Selamat malam everybody.. Tetiba macam pengacara masak masak pulak.

Well aku tak tau nak buat apa. So, blog lah. Tumblr dah bukak, Facebook always bukak, Twitter pun dah malas nak scroll down and retweet every quotes yang serasi dengan jiwa sekarang. Oh so sad.

Nothing much actually. Just, aku tengah lapar gila babeng. Nak buat maggi malas, nak keluar bilik malas. Lalu ayuhlah berharap agar aku terus tidur kejap lagi. Semoga hasrat untuk diet bermula malam ini.

Tapi mata still tanak lelap lagi sebab sekarang tengah berfikir fikir nak tengok Vampire Diaries ke, How I Met Your Mother atau Running Man. Isk. Pilihan yang amat susah. Kena istikharah ni. zzz

Sudah sudahlah merepek Aimy Yasmin. babaiiiXX

Comments