...

It's fourth of April today. Another week untuk aku berhuha huha dalam lab. Today is my free time, ehem, free yang aku buat sendiri. Semalam pergi jumpa Yan untuk dengan Yan bercerita pasal Goni's method untuk tau RS content tu, tapi tsk. Banyak sangat kena digest. Pening aku. So, aku mengambik keputusan untuk baca kejap pasal Goni, before aku proceed buat method itu.

HUHHH. Itu pasal FYP.

Then me and my girlfriends akan pegi holiday untuk cuti mid sem nanti, tapi one problem timbul pulak. My passport is in Putra, and Mak Ngah cakap bahaya kott poskan passport. Sigh. Mula-mula aku ingat nak tawakal je. InsyaAllah lah tak hilang kan. Tapi, the risk is too big. Kalau hilang tak boleh buat passport dalam masa TIGA tahun! Gosh. I can't bare with that. Sorry lah kan. So, nak tanak, hello Putrajaya, I'm coming!

Pitis pun melayang lah kan. Aku baru nak saving untuk holiday nanti. Huwaaaaaaaaa. T___T

Comments