April

Haihh

Starting entry baru dah terus mengeluh. Duh. Cepatnya masa berlalu. April ni macam banyak sangat unsettled things yang should be settled cepat cepat. Final year project lah. Now dah sampai half of the process. Another half selalu dihalang oleh things yang tak dapat dihalang. Paham tak?

But this April, also will be my getaway with my girlfriends! YEAY! We're going to Phuket! Okeylah tuh kan. Pakai passport jugak, so dikira oversea la kan wahaha. Nak pergi Australia, tak mampu. Tsk.

I'm typing this really fast sebab kejap lagi ada kelas actually. Then at 12, ada test which I haven't read a thing. Huhuh mass transfer yang ada banyak kira kira. Math is fun, tapi time ada rumus pejadah semua sampai berbelit belit nak hafal, I hate that. Grr.

Then after that, terus ada theater class. Maybe today berlatih untuk test lakonan tuh la kot. Oh, my group dah tukar orang. So now ada sorang perempuan and dua lelaki. So terpaksa jugak tukar cerita. From Dayang Senandong ditukar kepada Si Bongkok dan Tanjung Puteri.

Okay gtg now. Bubui! XX

Comments