No effing idea

YEAY TODAY DAH ACCOMPLISHED A LOT!

First I went to CIMB after tanya Mother boleh ke tak cash out cheque from Hong Leong bank ke bank lain. Oh so naive. Padahal Abah dah pernah ajar bertahun-tahun lepas. Tsk. Dah lupa. Bila Mama cakap boleh, terus ke CIMB dalam USM, mintak pakcik kat situ tolong, and WALLAH! Done!

Kendian, isi form untuk tukarkan bank card kepada debit card. Harini tak boleh nak buat debit card lagi sebab ape entah, dia tak bagi. Beliau suruh datang besok. So, esok it is.

Then I went to Queensbay Mall, straight ke Maybank and tunggu turn untuk buat kad Maybank pulak. Payah takde Maybank. Sebab rumah kat Kelantan dekat dengan Maybank. CIMB kena pergi sampai Kota Bharu. So, better I apply for Maybank account. Takdelah menyusahkan Abah nak kena pergi jauh jauh untuk transfer duit dekat anak sulung dia ni haa. See? I'm actually a very good kid. TROLOLOLO

Oh actually lepas settle semua, I thought nak pergi lab balik. Tapi, terasa nak balik bilik sebab nak baca notes Prof T, mass transfer tu. Kelas malam ni dua jam. Tsk. Satu hape pun aku tak faham. Alah macam tak biasa. Tapi dah ada keinginan nak memahami tu, that's a good sign for me. Takdelah tunggu esok nak exam baru terhegeh-hegeh nak pulun satu buku baca tang tu jugak.

Hurm. Esok, planning awal, nak jogging. Ah, konon. Pagi tadi pun kata nak jog, alih2 tido jugak. Tsk. Tadi senggugut menyerang. I was in pain wuwuwu.
Then, pergi apply debit card CIMB. Sebab esok I'm totally free. Horay. Just malam je ada kelas ganti. Oh I should finish jahit baju kurung Erna by tomorrow. Hope so. Nak jahit siap2 and oter mana yang patut. Ohhh please be cantik lah baju kurung. Made a little mistake masa potong kain, tapi insyaAllah kalau kena cara gabungan besok, it would seems like there's no flaw at all.

:)

Now I'm in my room. Using Abah's laptop. Toshiba. Toshiba tak elok ke?? Ada orang cakap tak elok. Okay je rasanya. Nvm, aku yang pakai, bukan kau.

Kat bilik, roomate tengah syok tido. Bilik gelap. Uhuk bestnya. Aku pun nak tido jugak. Bubui X
:)

Comments

Azlan Strider said…
owh..skunk nie dah pakai card maybank cheery laa ek..hehehe

Regards,
-Strider-
nuraimyasmin said…
Aah VISA punye! HAHAHAH bangga. :P