madness

HUWARGGHHHH

Jeles bila tau Zaty dah siap FYP. Oh gosh bila lah aku dapat run away daripada this madness. Tsk. Rasanya macam takkan cukup tido bila terpaksa buat macam macam. Uhukkk

Baju Erna belum sambung lagi T.T dah berapa kali berazam nak siapkan, tapi asal nak buat je seram sejuk. Takut tak jadi wuwuwu please la baju. Please jadi.

Lepastu bila ingatkan lab, astagaaaaaa malasnyaaaaaaaaaaa.

Then sekaranga bersemangat pulak nak diet bagai. Tetiba terbangun pagi pulak semata mata nak jogging. 4 tahun kat Penang ni, first time aku bangun awal untuk jogging. Boleh? Mengigau apa.

Oh lagi satu. Thesis and mini thesis. Tadi dah pergi library, jumpa a thesis sebijik dengan apa yang Prof T nak. Gahhhh! Chaiyokk!




HMMM

Tu je sebenarnya. Huahaha. Pentingkan yang lebih penting.

So, my plan right now is:

1. Pepagi ke library after jogging.

2. After Zohor sila ke lab pulak untuk buat FYP.

3. Siapkan apa yang nak dijahit malam2. Baju Erna ke, dress ke, seluar ke. Semua buat malam okay?

Oh, nak revise untuk test, buat masa lab. Ada gap kan sementara nak tunggu centrifuge ke apa kan.. Wee~

Aminnnnnn.

Eh dah pukul 1 pagi, patutla rasa mengantuk. Dah terbiasa tidur awal. Good good.



Okay then. Night peeps:)X

Comments