Learning. Step by step.

Morning peeps:)

Tadi pagi pukul 6.35, automatically bangun dengan sendiri. Well maybe dibantu oleh alarm jugak, tapi still, takde snooze snooze dah. Terus bangun kott.

Lepastu pegi cuci muka dengan gosok gigi je. And then sarung kasut sukan, terus keluar bilik berjalan sensorang ke tasik biawak. YOSHHH today berjaya beat record semalam, still tiga round, tapi lebih banyak jog daripada walk. Hewhew

Lepastu in doubt nak pegi McD ke, nak makan megi je. Tengah berfikir fikir, kaki dah bawak berjalan ke luar USM. Alang alang pegi jelah mcD terus. Weather pun tak panas sangat. Ordered meal breakfast number 6 (pancakes and sausage - le favourite), and eating alone in a corner while downloading games and apps in the iPod. Tak bawak handphone sebab battery takde. So, berbekalkan iPod jelah tadi.

Around 9, walking back to hostel. Makanan dah hadam dah. Style lah.

Balik ni ingat nak siap pergi library. Tapi mata niiii beratttttt je. Aishh. Kamon kamon. Pergi siapkan mini thesis dulu. Go Yasmin Go Yasmin!


I should get going. :)
TataX


p/s: Hai Starbucks barista, alahh pesal nak terasa pulak.. Saya di sini free sahaja. Datanglah mengambil saya dengan si kancil mu supaya kita dapat dating berdua. Awh. Haha. Miss you too gepren. Kalau kau cakap pasal aku lah kann. SOBSOB

Comments