Dome

Dome called. Baru baru ni aku isi borang online apply kerja waitress kat Dome. Dia tanya, still interested tak? I said, sure! Gaji mahal, siapa tak nak.

Then before dia nak sebut pasal interview, aku tanya dia dulu. Kalau pakai tudung boleh ke? She laughed. Lepastu dia cakap, "Ermm kalau boleh kita nak satu outlet, sorang je yang pakai tudung..."

"Oh yeke... "

"Tapi, kalau you boleh bukak tudung, you boleh kerja sini."

Hehe. Aku cakap ohh, tak boleh kotttttt.. gelak tak ikhlas gila. Then dia cakap Okay kalau macam tu takpelah. Sorry ya.

Huhuh. Twice. Padini and Dome. Dua2 suro bukak tudung. -____-

Thanks. But, no thanks. :)

Comments

oh actually my respect to you increases by 140% on this post :P
nuraimyasmin said…
Oh haha. you shouldn't be.. thanks anyway. :))