...


i'm in the bus right now, kat tanah merah dah to be accurate. listening to kelly clarkson's voice in my ear. and, i'm having this terrible headache. maybe sebab tak makan dari pagi tadi. can't sleep much sebab tak biasa naik bus siang. maybe. probably.

last night i stayed up late untuk siapkan maxi dress hitam untuk aku pakai masa wedding abang arjuna tomorrow. though tak sempat siap jugak, i'll try my best untuk sambung jahit kat rumah. tapi kat rumah kelantan takde mesin jahit, so... nak tak nak jahit manual je lah.. pakai tangan.. huhuh. entah camane that dress will turn out to be like.

banyak nak cerita, tapi takpelah. i'd rather keep it to myself sebab, well i got my own reasons. haih cepatlah sampai rumah. i want to have justin in my arms. :(

Comments

iLiAiSyAhkaDir said…
ooo wedding abg juna ke esok?? wah! best nya!! kalau dapat pergi mesti ili boleh jumpe justin kan?