Beyond imperfections

Today I went to tasik Harapan, near desa Fajar Harapan ataupun lebih dikenali dengan nama tasik biawak. Tsk. Keluar dari bilik around 7 pagi, berjalan kaki ke sana, and please congratulate me, I jogged dekat sana three rounds equivalent to maybe 1.5 km? Hahah entah belasah je.

Then went to makan dekat mcD BERJALAN KAKI. Pergh bergegar habis otot lutut paha betis semua. Dikira-kira, dah turun la lima kilo huahaha. Kemudian berjalan pulang ke USM, baru teringat kad CIMB belum buat. So terus menuju ke CIMB dalam USM. Tunggu punya tunggu bapak lamaaaaaaaaaaaa.


And then yeay! Got my debit card already. Hewhew so sekarang dah ada tiga debit card. Debit card je, dalam account ade la seploh hengget. TSSKK.

Ok tu je.

Thought nak pergi library kejap. Nak pinjam thesis. Macam mana gaya thesis pun tak tau. Ada satu mini thesis jugak kena buat. Hadoi lahh.


Penat ni. Nak tido kejap buley? Petang kang kita pegi carik thesis. heheh. bubui

XX

Comments