ape pun boleyyyy

I love specs sixties macam ni. Yang besa gedabak. Banyak kali beli, banyak kali membazir buat cermin bagai tapi tak penah nye aku nak pakai. Heh.


Dino stuff yang comei comei macam ni pun suka. Alah benda comel ape pun mesti semua orang suka kan? Tapi mengapekah kucing yang comel itu tak semua orang suka? Huk.

OKAYLAHHH aku bosan ni.

Tadi Erna dengan Niza ada kat lab. Sekarang sorang sorang pulak. Fadhilah masuk sekejap, lepastu keluar balik. Time Erna dengan Niza ade tadi bukan bersembang pun. Hahah aku layan lagu kuat kuat dalam telinga.

Tadi nak pegi library. Tapi tertidur pulak sobs. Dah tengahari, rasa nak pegi library, tapi batalkan niat sebab dah ada isi sikit untuk mini thesis, buat dalam lab je lah. Boleh buat labwork sekali harung. Last last, laptop ada depan mata. Internet connection takde problem. ONLINE LAH PULAK KAN. GRR.

-______-


BABAI

Comments