Sesaat


So.... Arghh banyak sangat benda berlaku sampai aku tak tau nak cerita mana satu. Alang kawen kat Kedah haritu pun belum habis lagi. Lepastu balik Kelantan pulak Yamin dengan Kak Teh kawen. Dan Justin juga sudah pulang ke Kelantan walaupun berasal dari Pulau Pinang Pulaunya Mutiara. Pepandai je aku tambah 'nya' kat situ.

Well sekarang dah 9th of February. Actually aku malas gila nak bukak blog. Bukan malas nak bercerita, tapi malas nak . . . semuaa lah. Ada tak machine yang aku cakap je, then dia tuliskan untuk aku? Oh I wish.

So today's highlight was when I got the provisional (eja macamni eh?) result. And Thank you very much my Lord, I passed them all though belum tau lagi whether dapat A or B or C. Please please no C. Amiin.

Either way, I'm very much grateful and thankful. Promise I'll be a good girl. Tsk.

Comments