Merepek

Hello loves :)

It's 1.22 a.m right now. Still in the lab, dengan Erna and Li Qun. Tapi diorang kat la atas kejap. So, aku tersadai sorang2 kat lab bawah. Rasanya cenrifuge dah setel kat lab sebelah. Tapi aku takut nak pegi amek huahaha. Tunggu diorang turun bawah baru aku pegi amek sample dalam centrifuge machine.

Dah almost sepuluh kali centrifuge sample, tapi pH reading still 2.0++. Belum pun cecah 3.0. Tensi gila. Mau dekat 30 kali centrifuge baru dapat pH neutral kot? Gahhhhh ada lebih kurang 800ml lagi belum centrifuge. Kang aku balik tido kanggggggggggg

Ok tu je nak cakap. By the way, kepada ex rumet kesayangan. Good luck bebeh. Semoga impian kau tercapai. Aku always support kau, though dari jauh je. Chaiyok! Inilah masanya untuk buktikan kau bukan bapok. HAHAHAHAH

Okay baiii

Comments