January 26th

Okay so, I've been in Kulim Kedah for three days. 26th until 28th of January haritu. Sebab? My cousin nikah YEAY! And Alhamdulillah everything went well.

On the first day, 26th of January, I drove alone from Penang to Karangan pukul 12 something macamtu. Drive punya drive, jauh bebeno. Sesat tah berape kali. Tapi takpe, I'm the Wonder Woman. Setakat sesat2 ni tade hal lahh. So aku berpusing2, ikut hati, tawakal, koling koling, akhirnya sampai jugak rumah kakak sepupu yang sulung dekat Karangan, Kedah.

Bawak KFC and makan ramai-ramai dalam talam. Awh. And then, all of us bersiap2 untuk ke Kulim for the akad nikah kat masjid dalam area Kulim.


Tukang bawak hantaran uols

Laila ni memang setiap gambar aku dia nak ada. Kejap2 datang bawak iPad ayah dia, along ambik gamba jom.




Tengah ber facebook ni tauu ha kelas kau jahh

Posing tetap posingggg

Ah belasah. Malas nak susun gambar. Hadap je lah ye. Hewhew


The bride

Kak Qila

Ha neves kauu. hahaha kelakar kot tengok dia menggigil

My cousin. bedebarrr


Saja aku letak gambar dia nervous banyak2. ahaha


Sekali lafaz

Alhamdulillah:)


Husband and wife

Capturing the moments

Aku nak ambik gambar dengan pengantin, sekali semuaaa datang menyebok grr

Again, ade jugak menyebok -__-

With his sister

Orang cakap adik beradik hewhew

Sebok betul yang tengah tuh.

Photoshoot terus



Le familia.

Welcome to our family, Kak Qila. Semoga bahagia hendaknya selama-lamanya aminn :)

Comments

Yasmin Khairani said…
aaaaa nama kita samaaaa... sep2!!

sorry tak perasan komeng.. kat stabak gaji part time rm5/hour. :)

kalau free jemput singgah tau :)