Resolusi Januari


First post for 2012.

Takde mood ni nak menaip atau menstudy atau pape je. Rasa tanak tido boleh tak? Nak study. Hewhew pasni aku tido jugak. Selalunye macamtu lah. Asal bagitau je plans, mesti tak menjadi. Tak shuke taw.

Exam starts on 6th of January. Ends bile tah. 17th kot? 4 papers phew very depressing sebab semua kena baca. Gosh I hate reading these kind of things. Baca novel takpe. =B

Tapi keadaan bilik sangatlah tidak menyamankan mata memandang. Baju sumpah bersepah. Banyak rupenye baju aku ni. Atas katil baju belum lipat. Atas meja, shawls bertaburan. Dalam baldi, penuh baju belum basuh. Dalam beg, ada lagi baju belum simpan. Kena derma sikit baju2 ni tsk.

Lagi atas meja laptop, ada buah langsat beli on the way balik ke Penang from Perak tadi. Lapa sebenanye ni. tadi mengada tamau makan pecal lele kan. Tadi mengantuk wuwuwuw sekarang kelaparan. McD delivery dah tak boleh.. da pukul 12 daa. Maggi ajelah jawapannye.

So my first resolution of the year is~
KEMAS BILIK!

Ayuh! Gesek, GO!



OH WAIT.

Congrats darling! You're now a someone's fiancee. JEALOUS! Hee but sorry tak dapat attend majlis *hugs*

Baik. Kembali mengemas bilik.

Comments