Reality check

Hello. It's nearly 5th of January right now. Another day to go before the real pressure begins. Paling mencuakkan adelah Pharmaceutical Biotechnology on the 10th. Menyesal aku ambik subjek ni tssk.

Mother called this evening. Tanya study kat mana. Said, kat Starbucks sebab bosan gila kat library. Macam a very stressful place to study tau. Nak berjalan pun kena berjingkit2 sebab kasut aku bukan makan saman. Sekali hentak, ha kau bergegar lantai. Ekzegeret.

So yeah. At Starbucks lah tadi. Bertemankan Vanilla ice blended, coffee base,


and an ipod from Arjuna for my 22nd birthday :)



Oh that's my wedges. Hewhew letak kat tepi tingkap macam pameran tayang kasut gitew. Bosan bosan, ambik la gambo. Takde keje nak amek gamba kasut sendiri.


And yeah. Manusia tak sedar diri sungguh nak exam. Sebat The Notebook pulak tadi sebab bosan gila. Baca je macam tak masuk. Yela, orang dah pesan kan, jangan study waktu petang. Tak elok. Tercapai lah satu impian aku nak beli The Notebook ini. Impian tau. Padahal dalam bilik ada 9 bijik novel lagi yang belum baca. Yes I'm not kidding. It's SEMBILAN =.=


Tak tau la kenape muke boleh jadi macam orang nak uk uk je kan. So, I'm going to take my bath, and nak stay up tonight. Nak habiskan 3 chapters! CHAIYOKKK YASMIN! YOU CAN DO IT! Nah semangat untuk diri sendiri.

Till then. Good night sayangs. X

Comments