Ohhh work work


So third day kerja kat Coffeebean. That day aku sakit perut. Sakit gilaaaaa senggugut bukan nak tercirit. Berdiri tak kena, nak duduk tabole. Memang nfsdmkgnalgns punya sakit. Tapi aku gagahkan jugak. Aku buat kerja bebanyak, buat tak tau dengan sakit. Aku ingat nak balik after 2 jam kerja, sebab tak tahan, lepastu aku motivate diri sendiri. Sakit kejap-kejap je ni. Cuba tahan lagi sejam, and lagi sejam, and lagi sejam sampaila cukup 6 jam aku kerja, aku give up. Lagipun time tu bebudak malam dah ramai yg masuk, macam dah takde kerja sangat.

Then aku pun balik la. Yang awesome that day, aku try kek Triple Decker Cheesecake. Muahahahaha saya dah ingat nama cakes! Yeay! Kek itu adelah sedap. Cheesecake ni memang boleh buat people addicted lah. Nyummeh.


Fouth day, aku masuk pagi. Pukul 10 pagi. I supposed to meet my supervisor hari tu. So aku dah plan nak pegi pukul 9 pagi, jumpa Dr then pukul 10 shoot pegi kerja. Tapi..... heh, tido tak ingat dunia. Sedar2 dah pukul 9 lebih. Mandi mandi semua, dah nak dekat pukul 10 so tak jadi jumpa Dr, aku pegi kerja dulu. Plan B, nak mintak balik pukul 4, jumpa Dr time tu.

Tapi.... the moment I punched out, keluar je Coffeebean, aku check phone. Ada misscalled from Dr and a text saying she was unable to meet me sebab Dr dah ondewei ke Malacca town. will have a meeting after 25th. Duh. Kenapa la aku tak check phone before punch out tadi.. Kerja 6 jam je hari tu. Tapi takpelah, takde rezeki nak kerja 8 jam kan. Teringin nak buat OT sejam sehari. Kaw kaw punya kerja. Lagipun break tak kira, makan pun free. So dah jimat banyak kot.

Well then, have to run some errands now. Bubui X

Comments