Louder


Oh baru pukul 11 ke?

Pagi tadi, bila realize aku just ada satu hari lagi untuk pulun baca subjek Dr. Lee, terus aku bangun tido. Bukanlah semangat sangat, tapi entah. Rasa nak score.


Semalam. Tu biskut Lexus. Aku makan sekeping je. Ini pukul 3.30 pagi, sebelum aku terlentang tido. Actually tak mengantuk sangat pun, tapi sebab aku rasa nak habiskan whole day kat Starbucks the next day tu, so entah camane aku tido. Dan magically, aku bangun pukul 7. So tido roughly 4 hours. Screen-FIVE!

Then yeah. Starbucks it was. Dalam pukul 11 gerak pegi Queensbay lalu duduk di spot biasa. Tak ramai orang harini. Qb pun tak ramai orang sangat. Syok. Then time Maghrib, aku terdetik untuk masuk Padini sekejap. Ade makne rupunye detikan itu.


Detikan untuk menghabiskan duit. Gahhhh. Sunglass lagi. Ade sale. Don't blame me. Tshirts lawa2 kot. Murah pulak tuhhh.


That was before I went back. Chapter 3-Chapter 7. Chapter 1 tak masuk exam. Chapter 2, aku dah penah baca, lepastu aku malas dah nak baca walaupuun aku tak ingat ape aku bace sebenanye. Chapter 8, nak cover kat bilik tonight. But aku dah mengantuk ni. Tsk.

Nak tido sekejap, sure terbabas. Aku dan tido adelah BFFs. Well let's see apa aku buat nanti. Berdoalah agar aku dikuatkan semangat untuk stay up sekejap malam ni.


Night night X

Comments