You are the only exception


Tiga setengah pagi.

Duh. Baru setel copy paste coding untuk blog. Konon cantek ah macam ni? Oh my clumsy heart. Title untuk blogger dah sama dengan title kat Tumblr. Dah bosan dengan 'there is no blog'. Dari tahun berape tah duk pakai title tu. Some changes won't hurt kann. :)

Header pun cincai cincai. Aku tak kreatif in this thingy. Yet I'm awesome in writing. uhuhuk heh~ tak habis2 dengan awesome kauu. -__-

Oh nak bagitau. Right now I'm craving for this.


Samsung Galaxy Tab 8.9. Style gila. Haritu berebut dengan Abah sape nak beli dulu. Abah cakap bagi Abah pakai setahun dulu, pastu Abah bagi kat Along. :/ Unfair! Huk2 last-last dua2 tak dapat. huhuh ala bahh, kalau tak untuk anak2, Abah nak habiskan duit kat sape lagi kan? Lagipun bday Along lagi 8 hari kannnn HEHEHE

Aah, bday lagi 8 hari, final exam less than 30 days wei. Kurang sebulan kot. First paper, 6 hb Januari. And last test untuk theater class is on 22th December, bday Rat. Tsk tadapat balik Kelantan. Fine laa Dr. Saje je tak bagi saye berfoya2. Last assignment untuk theater tu pun belum buat lagi. Haishhh makin dekat exam, makin bertambah pulak ASSignments.

But it's okay. Theater class is fun, so takla rasa berat sangat kan. Cuma nak study for test and exams tu yang berat. Nak pegi library la esok. Seyes ni. Seyessss seyessssss zzzzz


Huhu gud nite loves. X

Comments