Park Avenue Hotel

Holla:)


Haaaa ce teke aku kat mane sekarang? Hehehehe tak payah teke la, aku nak bagitau ni. Aku kat Kedah sekarang ni. Kat Park Avenue Hotel, Sungai Petani. Huehue cemane aku boleh tersesat sampai sini? Well~

Senanye, Mama ada meeting kat sini. Meeting pasal ape tah. Ini sheeter kat lobby tadi. Pasal ni la kot. Tak sempat nak tanye Mama tadi.


Aku tak tau jalan pun actually. Nasib baik ade Google Maps. I'll always love you Google tsk. Tengok dalam maps masa kat library tadi, the journey suppose to be around 39 minutes dari Penang ke Sungai Petani. Then I started at 3.29, and I reached the hotel exactly pukul 5.05 petang. Just 36 minutes. Awesome. :)


How's that? Haaaa on time aku snap gambar ni. hnnss hnnsss bangga. Sempadan negeri Kedah. Takde motif.

Carik sendiri. Huahaha

Katil yang tak kemas tu katil Mama. Yang comel je tu, katil aku for tonite. :D

Bersama air kelapa yang aku beli ondewei kesini tadi. Nak interprem jugak kan.

Alhamdulillah sebab aku selamat jugak sampai kat sini. Mama meeting lagi, aku dah kelaparan ni. Mama pesan, pegi dinner on Mama's behalf. Mama dah kenyang. Tsk. Jom sape nak temankan?

=B goodbye X

Comments