it never gets easier, you just get better

Takde motif. Haha terbayang Tom tu macam my Justin <3

Serious penat. Harini sangat packed. Penat sampai tak boleh nak rehat, sampai rasa tak boleh tidur. Ni penat sebab berjalan tengah panas je ni. Merata aku pegi harini. Pegi kedai print, pegi macam2 jenis kedai, pegi Kamdar, pegi Mydin, pegi Daiso, pegi kedai hardware, pegi kedai hardware lagi, pegi kelas, pegi carik barang lagi. Pergh.

Sekarang 7.29 malam. Pukul 8 kejap lagi kena pergi hias meja untuk exhibition esok. Orang lain pun penat kan? Huhuh takpelah untuk kejar markah banyak banyak.

I should go and take my bath now. Goodnight:)



Comments

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)
Azlan Hasan said…
exhibition??mesti best kan??ade ramai orang..ramai geng..hehehe..yang tak best kalau kena jaga sorang2..hehehe

Regards,
-Strider-