Dear life, slow the heck down

Ohhh sudah December!

Terasa macam baru semalam je habis praktikal, baru semalam tinggalkan GSC Alamanda, baru semalam kenal Adah, Ebb, Hazeq, Emie, Kimie, Yana, Rizuan, Wan, Farah, Qila, Hekal semuaa lahhh. awhh miss them. :'(

Baru semalam rasenye back to school again. Rasa tak ready nak masuk sem baru haritu pun still terasa lagi. Isn't it funny? Day by day, nothing's changing but when we looked back, everything is. So many laughs, so many tears, so may joys, so many lies, so many hellos, so many goodbyes.


2011 is leaving, and we won't ever see it again. The good thing is, my birthday is in December yaww. Take note! 17th December! Haha.

Next week maybe dah relax sikit. Just lab report Dr. Lee. Tapi FYP tak start lagi -__- aduss. tensennye.

So things to do still banyak dan makin bertambah. But, one by one dah settle so thank goodness. Lega gila after all those hectic weeks.


Rase nak lempang kan? Ngahaha


Till then friends. Gudnite :) X


:: Rasa dah macam kekok letak gamba sendiri. Haha dah lama tak letak gamba dalam belog. huuuu

Comments

Azlan Hasan said…
unfortunetly life can`t slow down..hehehe..pic nie yang u pakai kat twitter tu kan??chomel..hehehe

Regards,
-Strider-
si cokelattte said…
YEAH,,, name adah ade.. hehehe... ur cemin mate... same ngan emie... hahahaha.... serasi pulak jiwe ye.. hahah.. miss yu... balik la lame sikit.. adah da lame tak karok.. uda tak suke karok2 ni...