"Beautifool"

Let's see.

Bangun Subuh tadi, pukul 6.45. Mata segar ni, dah cukup tido dah. Fyi, sekarang aku just tido 6 jam sahaja. Cukup 6 jam, aku tersedar. Awesome tak? Well aku kan Yasmin Stinson. huahaha

Tetapi, sebab aku tak tau nak buat ape, well nak study kat library sebenarnye, tapi plan asal nak kesane pukul 9, so aku sambung tido balik.
-__-

Pukul 9, Juna kejut. Pukul 10 pun dia kejut. Haihhh last2 pukul 11 baru aku menyumpah diri sendiri, lalu bangkit menuju ke toilet dan mandi. Lepas mandi ade masalah lagi. Masalah takde baju nak pakai, padahal baju yang belum lipat ade selonggok kot kat atas katil. Yasmin... Yasmin... Ape la masalah ko ni~

Luckily, semalam aku pegi bundle dengan member2, dan luckily jugak, aku tetibe rajin basuh baju semalam. Tengok kat ampaian, baju sudah kering. Good :)
So aku try baju bundle yang baru. Pakai dengan skirt lagi cantik sebenanye, tapi sebab aku plan nak pegi library (kononnye) macam over la pulak kan, kau nak pakai skirt, belt shining2 bagai kann. Tampa kang.

How's that? Pakai skirt is better. I like it anyways :)

Lepastu try baju, dan try skirt, last skali try tudung. Merah looks better, tapi biru nampak lagi sweet, so aku pakai biru. Oh, sekarang aku lagi suke pakai shawl without inner, sebab senang sikit aku nak masukkan earphone dalam tudung. Sekarang pun aku dah macam tak kesah pasal tudung senget benget ke, tudung melekap kat dahi ke ape kee. Lantak kau lah tudung. sape je nak tengok aku. OHHH and and now, I have a serious thing with pashmina. Cam best jee hohoho

Back to the stori, perempuan kan. Bersiap ala kadar pun dah membazir dekat sejam. Gosh. Sedar2 dah pukul 1 lebih. Baik aku solat zohor dulu? Terpakse la bukak tudung balik. Sekarang dah pukul 1.40.. Juna tau ni mesti die marah T__T yu, malam ni la ai pegi library eh. Sebab pukul 3 japg ade kelas teater. Sampai 5. Lepastu Asar, Maghrib lagi. Pukul 8 la saye ke library nampaknye. insyaAllah B)

EH! Stop. Tamau plan pape dah. Aku ni bukan jenis planning. Asal plan je, takkan jadi. Aku kena bangun tido, okay let's do this, let's do that, at that time terus. Haaaaa. So, let's stop planning. :D


Sweet kan? I know. Ngahaha PANG.


Well have a gedday everyone. X

Comments

Azlan Hasan said…
yasmin stinson???ade kene mengena dengan barney stinson ker??hehehe

Regards,
-Strider-
iLiAiSyAhkaDir said…
sweet sweet.. wah.. ade eh baju bundle pompuan.. tak pernah pon jumpe =)