Nang November

Selamat datang November. Oh my, lagi sebulan masuk December. Lepastu Januari next next next, sampaila masa aku kena berpisah dengan semua. :'(

No I don't wanna talk about that. Don't even wanna think.


:)

Let's see. So you guys know, my favorite shop sekarang is DAISO! Kedai Jepun yang semua item RM 5. AWESOME. Sekali masuk boleh habis tiga empat puluh jugak. Kalau tade duit window shopping je la tssk.

Semangat Google gambar ni

Haritu aku beli tabung. Cool gila. walaupun tabung tu macam tin susu je, tapi macam extraordinary for me, so I bought it. Sekarang aku menanti masa tabung tu penuh. Harap2 dapat la cecah tige pat ratus ke... Nak beli camera. T_T

Then I bought macam2 lagi benda2 simple, but nice. Bought stick whiteboard. Not made from board or kayu ke apa, just plain paper yang boleh diconteng diatasnye and boleh dilekat kat cermin along with cute design. :)

Lepastu I thought nak beli one large thing. Kind of planner or something. Boleh masukkan kertas in that pouch. Pouch tu pulak ada number, so ah aku pun dah tak paham. Nvm. forget it.

Oh ye. Tadi petang pukul 3, I met my co-supervisor, kakak Master yang baik. :DD Thanks to her, my experiment is getting clearer and clearer. I lap yu lah, kak. hee. Tomorrow nak jumpa Dr, tanya apa yang perlu ditanya. Then, nak beli tiket balik KL lagi. tade pitis. tsk. tapi nak balik. tsktsk.


seems like me

okdah. selamat malam guys. Have an awesome November. :)

Comments

Lelaki Ini said…
DAISO???
kat mana??
cepat bgtau!
gaji baru masuk!!!
nuraimyasmin said…
Kat PENANG!!! hahahaha datang la! blanje aku skali ;)