goodnight beautiful

Sudah pukul 1.41 pagi, so.... Good Morning :)


Hermmm. Today kan guys, aku rase wengg sikit. No I mean semalam la. Now dah pagi, so yesterday punya cerita ni... Wenggggg yang macam lost control. Macam losing my grip. haih tapi takpelah. Sebab aku sendiri pun tak pasti kenapa aku pelik sikit harini, so let's just forget it. Biaselah. gadis gedik memang macam ni. tak pepasal nak sadis muahaha.

Today aku jalan-jalan carik pasal. masuk dalam Harvey Norman la, tempat tempat kompiter la tempat henpon la ape la kan. Semua gajet2 aku usha. Target utama aku at first was nak beli laptop dulu. Sebab laptop aku dah hampir nazak. Tapi setelah bermain dengan Blackberry Playbook untuk kesekian kalinye, i changed my mind once again. nak tablet PC dulu! Tamau laptop! hehe

STYLEEEE

Cuma, nak beli tu................... tsk. tadop pitis...

Sebab tak mampu nak beli playbook, so aku bantai BOOK sahaja. Bought another book, 'Goodnight, beautiful' by Dorothy Koomson. :)


Yes, aku telah membazirkan Rm30++ walaupun dalam bilik still ade two boooks yg aku belum baca. Dan, Cleo magazine yang aku belum selak walau sehelai mukasurat. Beli Cleo pun sebab Chuck Bass kat cover page dia. awwhhhh~! Meleleh. hahaha

perfection.

Next, aku nak beli The Notebook dengan My Best Friend's Girl. Nak nak nakkk. Bile diorang nak buat sale ni T_T pokai aku kalau beli macam ni. satu dah tiga puluh lebih. Dua buku dah nak cecah 70. Kalau sepuluh???? PERGHHHH BAPAK LA BANYAK DUIT KAUU NAK BELI SAMPAI SEPULUH??? Pfffttt

Duh. Diamlah Yasmin. Damn I'm exhausted. And sleepy. Till then darlings. Goodnight xx

Oh good night to you to cute little panda. ahaha comel. cubit kang.

Comments