student lah katekan...

Hi. kite bertemu lagi buat kali kedua hari ini. macam rancangan memasak pulak pffftt

Daripada aku merepek kat twitter, baik aku merepek kat sini. segan ah nak tweet banyak2, macam kau famous amos sangat je. followers pun agaknye skip skip skip je tweets aku ngehehe.

Actually kerja aku berlambak lambak ni, sumpah tak tipu. Aku boleh je buat awal awal dulu tapi biaselah, hero dop gaduhh. procrastinate seperti biasa. entah betul ke tak aku eja tu. belasahhh. First, lab report Dr. Lee. Bapak lah panjang dia punya data. Lepastu nak kena kira2 lagi. tapi sebab guna dengan Excel, so kurang lah sikit kepayahannya. Thank goodness. Cuma, ada lagi tiga graph yang aku belum lukis. duhduhduh.

I need more time. pretty pleaseee :(

Keduaaaa, pharmaceutical biotechnology punya course. Actually aku agak bengang dengan kos ni, tapi tape. There's nothing I can't handle. wahhhh gitu satgi tension sangat menangis sorang2. blergh pompuan ni...

Third, FYP. Tensi yang amat sebab aku belum sepenuhnya faham apa project aku ni. Nasib baik supervisor aku cool, bukan seperti yang kitorang expect. Sangat sangat baik actually. Sometimes rasa nak sambung Master dalam course ni. Sebab kadang kadang seronok jugak pakai lab coat, kesitu kesini kan. kadang2 je laa. kadang2 aku rase nak jadi pelakon pun ade. writer ke, style jugak. travel situ sini, lepastu tulis pengalaman dalam majalah. dapat duit jugak.

oh lari topik pulaks. Fourth, Khamis ni ade test. I hate test. Test product development. Course yang aku tak dengar sepatah haram pun lecture. Pegi kelas, main twitter, main facebook. Ni yang payah pakai phone yang boleh online 24 jam. Tsskkk.

Dan fifth, fifth alhamdulillah tade lagi. wuwuwu aku terase nak pegi Neway sorang2 boleh tak? menghabiskan masa kat sana, memekik sorang2. Nice.... sabo2. lepas test okay, darling? ;) panggil darling kat diri sendiri hahaha i love myself. ade masalah? tehehe.

alolololololololololo panjang alolo dia tauu. tomeinyee

Okay aku nak habiskan keje, nak khatamkan How I met your mother pulak. :D
JAAA NEE~!

Comments