Hakuna Matata

Heaven :)

Life's so simple nowadays. Wayyy too simple. Well I seldom take my life seriously, so, this time it's like,super duper simple. And yeah I admit it, it's kind of fun actually. And free. I do miss my workplace and friends sometimes. But let's look a it from the bright side, it's kinda okay since I still can suka hati masuk tengok movie sebab the relationship with my managers and friends are still okay. Furthermore, I'll leave eventually. And I guess my time has arrived to do so. Right, I've resigned from GSC. :')

So yesterday I woke up paaaagiii lagi. Subuh dalam pukul 6.40 macamtu. Roomate takde, balik Kedah agaknye. Then terfikir, kalau kerja, pukul 8,9 dah nak kena mandi siap siap semua ni. Jadi lepastu aku sambung tido balik muahaha. Tersedar every hour kot, tapi punyela malas nak bangun. Tido lagi. Tido lagi. Betul2 qada ni. Dahla bilik gelap. Niceeee;)

Pukul 1 lebih, orang solat Jumaat baru aku bangun. HEHE. Nak tido lagi sebenanye, tapi fikir2 tabole jadi ni. ASSignment banyak lagi tak siap ni. So, I bangun jugak, mandi, makan, buat keje sikit, then jalan satu Queensbay. Makan apa aku nak makan, beli apa aku nak beli.

Kan best kalau macam ni je. no responsibilities, no worries. Hakuna Matata. :)


So sekarang aku kat bilik. Ingat nak prepare masuk lab Isnin ni untuk FYP. Tapi oh my, bilik ni style kot. Kat luar panas terik. Kat dalam sejuk jewww. I loike. Rase nak tido balik je. ehehe.

Tc folks. :)

Comments