Actuallyyy


Thank God dah setel lab report. Nak cerita pasal semalam memang wtf gila laptop ni. Dah nazak laptop aku ni. Kalau disamekan dengan umur manusia, agak-agaknye laptop ni dah berusia 97 tahun, estimation aku la kan. Tak boleh panas sikit, mula lah buat hal. Bunyi macam nak meletup.

Semalam dengan gigih aku turun ke bilik Nabilah untuk tengok dia punya graph. Sampai di bilik beliau, Nabilah sedang menonton youtube, budak kecik main gitar -___- hahah relax je lagi. Usha2 nabilah punya graf, aku naik balik cuba buat. Jem. Jadahnye nak buat graf macam2 ni kan. Lepastu aku turun lagi, this time bawak kertas, buku dengan pen pulak. Bla bla bla, okeh. Macam paham, tapi tamau buat sorang lahh. So aku mendaki lagi sekali, bawak turun pulak laptop sekali dengan kipas, sekali dengan charger. Oh laptop aku gedabak okay. macam tv plasma.

So aku berusaha buat report dengan Nabilah. Koling2 Huda sikit, tarik itu tarik ini, buat itu buat ini. Last2 dah nak siap ni....... Nak siap gile dah graf ni. Dan tibe2 laptop aku mampus. shit. Aku rase nak hempuk je kasik pecah. Sabar sabar.... Mintak2 ade autosave. Kalau aku tengah buat thesis jadi macam ni, memang menangis ni. So aku bukak balik laptop lepas laptop dah sejuk sikit. Dan terpaksa buat balik. Nice.... autosave kat excel je. dalam microsoft word, yang aku dah susun jadual semua, takde autosave. double shit.

Tapi akhirnya siap jugak. Muahahahaha lalu aku pulang kebilik dengan rasa aman damai. Then aku ingat nak sambung buat farmasi punye subject, tapi sumpah tak larat. Jadi aku tido sampai pukul 9.30 pagi tadi dengan tenang. hehe.


Next week dah raya haji eh? kena siapkan kerja dulu, study dulu, plan FYP dulu baru bole balik kot. pergh. student life betul dah ni. gudgudd.. Nak balik jumpe Justin T___T oh, mama & adik2 jugak muehehe.

babai. Nak buat pharmaceutical biotech punya ASSignment pulak. :)

Comments