then this is it.

Ni bengang ni... GRR penat je aku google segala dewa dewi untuk FYP. rupe-rupenye ape yang aku bace tu bukan tajuk aku?? arghh wtf.

Mampuih pi la kat hangg. hahaha tetibe.

Dah tape, bace lain hari pulak. So, aku da dapat keje full time kat Austin Reed. ;;) pagi esok start. Basic 800++ plus komisyen baju yang tade sale 2% dan baju yang sale 1%. Aku rase dah ok sesangat dah kot. Sebab, contoh la sale bulan tu 50K, dapat 2 % pulak kan, dah dapat cekau seriban. campur basic lagi ye dak? OT lagi? oh so excitedd. Khamis aku full day. Harap2 dapat 2 jam break sebab nak melarikan diri ke kelas pulak pukul 3 tu. aiseyy

TAKPE! CHAIYOKKKKKKK!

Tapi aku sorang sebab Rat tamo join venture. Sobss. Everything happens for a reason, I believe. So, tade hal lah. Rat takkan sorang, dan aku pun insyaAllah survive.

So yeah, that's all. Nak beli setokin kaler cokelat pakai besok. wee~

Bubui gemuks. oh btw, aku da kurus. time kasey. xx :)

Comments