take a fall


Dahh tatau nak tulis ape sekarang. Lapa la pulak. Bukan lapa betul2 pun, saje rase nak makan. Nak Mc Flurry Milo tuu oh so sedap.

Oh, aku baru tau OHSEM tu stands for what. muahahahaha kuno tak I? ohsem is AWESOME. dang i love to use that word, awesome but ohsem? i imagined handsome. duh

Yeah dah start merepek. Tahniah. Penat lah, penat tak buat apa apa dalam kelas. presentation macam biasa, sux gilavavi. hohoho mampuslah. Pukul 5.30 ni, dah lepas Asar. tak baik tido lepas asar kan? nanti jadi gila. dah la aku dah ada simptom kegilaan yang banyak. omg, agak2 ade orang nak aku tak kalau aku gila? tak tak, wrong question. agak2 aku nak kat sape2 tak kalau aku gila. yeahhh hahaha wtf merepek ape tah.

bye!


missing him

Comments

iLiAiSyAhkaDir said…
penat kan keje sambil blajar.. macam mane nak buat master sambilkerje nie =(