oh my Darling,


Esok kelas pukul 8 pagi, and I haven't sleep yet. alah, chill lahh baru pukul 1, malam masih mudaaaa. muda hotak kauu. Tak sedar diri sakit. sakit ke? ahaha. tak sakit, lemah gile badan. nak makan tak lalu. tssk.

Jane dah buat perangai lagi. Selalu ada masalah tyre tau. Tensen akuh. Ni tayar depan belah kanan kembung pulak. Pastu bila break, ada bunyi angin camtuh. Brake disc haus. Abah suro tukar. Tapi macam tade masa. why oh whyyyyy??!!??!

erghh. Tadi aku off fon, bila bukak balik ada sepuluh misscall. 9 from my boss, 1 rat call. pergh aku dah start tensen ni. surat resign dah ada, tinggal nak print. tapi baju belum basuh. adei malasnye basuh baju.

Then Khamis ni I thought nak balik Putra. gile kau dah lame tak jumpe Justin. omg rindu gilaaaaa T_____T

love you love youuu

Dan dan, aku rasa nak kerja GSC balik, sebab there's no better option. GSC kalo keje pagi, start pukul 10. Kalau keje petang, start pukul 6. memang sangat2 sempat lah kan. Kalau keje tempat lain, pagi pukul 10. shift petang pukul 2. duh. what's the difference.

Tapi Juna of course tak bagi. But still, I want to. Cukup rm700 pun tape, dah cukup to buy what I want for him :)

yeah babeyh

gudnite gemuks. xx

Comments

si cokelattte said…
dun 4get me bile sampai putra ye min... kalau tak jumpe, tak nak jumpe sampai bile2... tau..!!
nuraimyasmin said…
hahaha okey sayanggg. kite dating okayy :))