merepek meraban

Well sepatutnya aku tengah membaca bahan2 untuk FYP sekarang. tapi ada dua reason aku tak baca malam ni. First, hardcopies journals, reviews semua ada dalam kereta. Kirim salah aje lah kalau nak suruh aku turun pegi ambik pukul 12 tengah malam ni. no no no. second, sebab aku tak paham sepatah haram FYP aku tu. tadi masa meeting aku agak semangat nak buat project tu. Sebab yelah, dari kecik cita2 aku nak jadi saintis kan. Aku suka reaction2 kimia jadah sume ni, nampak cam jinies gitew tapi aku tak reti. T_T

Rumet dah tido zzzzzzzz aku nak tido jugak, tapi rase macam awal lagi. huhuh. Aku on lampu meja. hehe kesian rumet tak lena tido.. tape, kejap lagi awak lena la tu. heee :)

Then semua barang untuk keje baru esok dah setel, insyaAllah. Stokin dah beli. Gambar dah cuci, IC dah fotostat. Seluar pun dah ade. Kasut pompuan yang geli2 tu pun nasib baik la aku bawak. Kalo tak burn lagi duit beli kasut. huh.

Ha banyak kan aku merepek? Dari semalam lagi. hahaha tak habis2 tulis entry. Korang tak bace pun takpe. Ade aku kesah? muehehe. tadela, silela bace repekan aku yang tah hape2 ni. Aku merepek ni sebab aku bosan. Haha Rat tade, Juna pun da nak tido. Tade sape nak layan aku bersembang, aku sembang dengan blog aku je la kan. alololololo *tepuk bahu sendiri

Ah dahlah. Aku kalau menulis ni semua nak tulis sekaligus. kang kejap lagi aku cerita pengalaman hidup kang, menangis korang. muahaha. kdah. kdah? ok. dah. duh. -_-

diamlah Yasmin. Ok bye gemuks. Gemuks la lagi supaya saya nampak kurus bila bersama anda semua. ngahahahahaha keji punya permintaan. dush.

xx


Comments