life is so colourful

Dah lame nak cite ni.... tensennyee. tensen sebab tak dapat cite pada hari kejadian. tsk. Okeh kan aku masuk kelas Teater pulak kan as my minor. No no, bukan kelas teater, tapi course Lakonan dan Pengarahan. So first subject was Introduction to Theathre and it was incredibly AWESOME. banyak sangat gune awesome dua tiga hari ni. So? Ade aku kesah? muahaha.

Minor ini adelah minor ketiga dan aku harap dan berdoa aku tak buat hal lagi sem ni. ngehehe. So kelas tu agak ramai la kan yang join. Aku rase aku sorang je budak sains kat situ. Yang lain memang budak seni dan sikit budak masscomm. Tape, it doesn't stop me :)

Andd para makhluk yang ade dalam kelas tu adalah sangat hyperactive. Takde dull macam kelas lain. Kire cam aku takkan tetido la dalam kelas tuh kan. Lecturer pun very the sporting and funneh! Tengah cakap2 pasal jenis lakonan, jenis teater, boleh pulak dia berlakon budak menangis. Dahlah kuat gile suara dia, campur ngan mic lagi. Bergema dewan kuliah. ahaha. Then dia tekan slide lain, next slide, next slide. This time pasal apa maksud teater macamtu... tekan punye tekan slide dia, last2 kelua satu slide ni. Ada gambar abstract warna warni, bawah tu ade tulisan "Life is so colourful. We are part of it." And he said that words. lepastu dia sendiri yang cakap, "tibe tibe je... " ahaha ntahh tengah elok2 cakap pasal teater tetibe masuk quotes dari mane tah. i love my class.

Walaupun aku sorang je paham ape aku tulis, dan aku boleh gelak guling2 bila ingat balik (over tau.) tapi takpe. ngahaha.

Minu susu untuk kesehatan. Mesej tajaan Suria fm. kelas kau jah.

bui gemuks.

Comments