ini bilik saya yang AWESOME macam saya

tak tau ape motif letak gambar sendiri untuk mukaddimah cerita.


Semester ini, aku dan Rat melalui perpisahan terasing. tsk. terpaksa berjauhan. blergh muntahh.

Okay sem ni Rat duduk Tekun lagi, dan aku terpaksa menerima hakikat bahawa aku akan stay kat Cahaya Gemilang for a year, dan berada di tingkat EMPAT dan takde lif! ohemgeeyy.

Well mula2 macam tanak kan, nak apply tekun balik la, nak duduk umah sewa laaa. macam2 aku fikir. tapi last2 aku decide, why not? tak boleh ke? belajar lah kan. :) maturedd tak? muahaha.

Then, aku pun dengan gigih mengangkut segala mak nenek barang yang ada naik ke tingkat empat sorang2. tsk. Baju aku berlambak lambak hokey... Rat keje dan aku nak kemas bilik secepat mungkin, so aku dengan brutal telah setel mengangkat lebih 7 buah kotak dan beg2 besar naik ke bilik. hari tu aje dah berape jam aku ulang alik naik turun. semput toksah cakap. tido malam tu macam mati agaknye. tak sedar langsung.

Sumpah penat setiap kali naik tangga ni. Tapi yang best, sistem penghadaman aku semakin aktif agaknye. ngahaha. dan, sudah bertambah bilangan manusia yang cakap aku KURUS! oyeahhh I loike.

Lepastu dengan gigih jugak, aku mengemas bilik ni. Macam best pulak bilik ni. I love you lah bilik. *muakh muakh. lol

'
the bed. A'ah bantal kaler biru dan oren. cadar kaler pink. PINK tau. -_-"


Meja laptop dan yang sewaktu dengannya. Meja solek pun iye jugak.


Anddd meja study. kosong lagi. yela baru masuk kan grr.

Orait bebeh. See you later. mengantok gile ni. bye gemuks. muakh thehehe

Comments

amboi, cadar pink kan sekarang.
kelasss kau jahhhh! hahahaha :D