raya wei rayaaa



Lagi dua hari nak raye weiii. Asal aku eksaited nak raye ni tahh? Orang lain tak rase pape pun, aku yang lelebih. hahaha maybe tahun ni pose kat umik umah je tak? da berape tahun asyik puasa kat tempat orangg je kann. Macam perantau gitew.

Semalam aku pegi beli kasut lagi. aisehh. aku ingatkan less sampai 28 hengget, alih2 aku amek kasut kat rack lain, ha kauu RM49.90. -___-''' Aku bukan jenis berhabis sangat kat kasut. Aku pakai kasut 20 hengget pun jadi. Asal cantek. No bukan kasut, i mean macam sandal, macam heels nak bawak bejalan camtu lah kann. Kalau kasut aku sanggup beli Converse. Tsk tapi selalu tade duet so yeah, kuburkan je la angan angan tu dulu ye.

Lepastu aku agak bengang dengan sorang mamat ni. oh my God, you really get on my nerves lah dude. Orang lain tak kecoh kecoh pun, yang kau nak bising ni apahal? Kau ingat kau bagus sangat ke? Yang pangkat tinggi2 ni takde la bising bising. Ape aku pakai duit kau ke ape? Hish ingat muke die sekarang pun aku rase nak pijak. Faker! Argh tak pepasal aku rase nak marah. Ish! Tetibe pulak masuk pasal mamat ni kan.

Oh aku cakap pasal raye tadi kan? Raye ni MAYBE raye kat Terengganu since abah punya family punyela ramai kat sana tapi sumpah nama diorang pun aku tak tau. Muke pun kadang2 tak cam. Yang macam umo lebih kurang ni tau la kan. yang kecik2 yang beso2 tu ape name diorang entahh. So called family -__-'

Todayy, nak kemas bilik. Bilik dah kemas, bibik kemas semalam. Nak kemas almari & baju2 yang berlonggok atas katil ni muehehe. Rat, you know me :P

And then prepare untuk bukak sahur. Tonight MESTI buat cornflakes madu tu. my Black Beauty pun belum hias lagi. Malam ni jugak kena buat. :) tapi kene mandi dulu tehehe.

See ya. :)
xx

Comments