Rasul Iman

Rasul Iman, my son. :DDD


Okay fine bukan anak aku. tapi mata dia macam mata aku je?




same takk? okay tak.


Ibu dia.. Aku ni mak angkat jee tssk nak ade anak sendiri lambat lagi muahaha gatal. She's Aqis. A friend of mine since I was six. Dah enambelas tahun kenal. Dulu2 punya perangai... kejapkejap kitorang hilang. bawak moto lelaju. Oh die ni terer kot bawak moto, cuak aku time nak masuk simpang. Die punye pusinggg, tak hagak2 laju. Dah besa sikit, aku curik kete mak aku. Dengan die ni lah belaja bawak kete mase aku umo 14 tahun. Form 2.. segala benda dah langgar. aku penah langgar tembok, dia penah langgar batu besar time tu. Cuak kauu. menangis2 aku haa.


Tapi dia kawen dulu T_____T tak tunggu aku pun. FINE LAAA! nasib baik anak kau comel. muehehehe. Ini time nak pegi tesco.. nak beli budak ni punya walker. pandai posing kot. Ikut Mama dia. hehe Rasul ada 3 mothers sekarang. Ibu- mak betul dia. Mummy - mak sedara dia. and Mama- ME!! :DD


Macam anak mat saleh disamping ________________. lengkapkan ayat tu sendiri.

sabotaj. amek gamba time aku tido.


Haa ni aku culik budak ni kejap. tak sampai setengah jam dukung, lenguh tangan aku kot. nak drive lepastu pun rase kebas2 lagi. berat doh budak ni.. empat kilo lebih tak silap akuh.

Walker baru untuk Rasul :)






:)
seronok tengok budak ni gelak. geram nak cubit2!

till then. :)
xx

Comments

arghhhhhhhhhh


bawak pegi penang.aku sanggup jaga.hahaha aku sanggup suntik hormon untk menyusukan dia.hahahahahaha